Despre Beauty Lab

Prin intermediul acestui magazin pielea ta are parte de tot suportul necesar sa fie sanatoasa si frumoasa.

De ce?

Deoarece acest magazin online de cosmetice medicale, nu doar ca ofera cele mai „SAFE”, calitative si complexe produse cosmetice existente pe piata dar si suport medical (Chirurgie Plastica si Dermatologie).

Începuturi

Am conceput Beauty Lab ca si chirurgi plasticieni din dorinta de a oferi tot ce e mai bun pentru pielea dumneavoastra si prin intermediul cosmeticelor nu doar prin intermediul injectarilor cu Acid Hialuronic.

EVOLUȚIE

Dupa 2 ani de vandut produse 100% customizabile si Bio am adunat tot ce isi doreau cumparatorii nostru de produse bio si am facut serul Beauty Serum care este un real succes si dupa lansarea sa am renuntat la toate celelalte produse Bio produse de noi deoarece nu isi mai aveau sensul.

Colaborări

Ne-am dorit mai mult de atat, dar meseria de chirurg plastician este una complexa si consumatoare de timp asa ca am apelat la colaborarea cu CROMA Pharma (since 1976) si cu ajutorul tehnologiilor lor si experientei am inceput sa distribuim Minunatele masti cu Acid Hialuronic SkinCare!

Ulterior ne-am crescut echipa cu specializarea de Dermatologie si impreuna am decis sa colaboram cu OBAGI MEDICAL (sice 1988) pentru a reusi sa tratam Acneea, Petele si alte probleme a tenului sensibil.

Acum ne simțim compleți și suntem pregatiți pentru orice provocare!

Numerele vorbesc de la sine!

0 +
Medici Fondatori Specialiști în Estetică Facială
10 +
Produse Cosmetice si Medicale
+
Ani Experiență Croma Pharma
+
Ani Experiență OBAGI

Vindem produse cosmetice Medicale testate Dermatologic și Oftalmologic ce se adresează unei game variate de probleme ale tenului:

Intrebări Frecvente

faq-icon

Nu mai este necesar sa adaugati nimic, deoarece pachetele de la OBAGI sunt nu doar complete ca proprietati (curatare, hidratare, exfoliere, protectie solara) ci si ca impartire pe pasi pentru a acoperi toata ziua, de dimineata pana seara.

Longevitatea lor este direct proportionala ci numarul de utilizari. Daca le utilizati asa cum este recomandat pe spatele cutiei, ele tin in jur de 3 luni, daca aveti zile cand uitati sa folositi produsele, tin si 4 – 5 luni. Pacientele noastre revin cam la 4 luni sa isi refaca stocurile.

IDR de la SuzanObagi/ sau utilizarea oricarui set de la Obagi doar ca recomandam folosirea produselor de hidratare in 2 straturi la finalul ritualului/ sau dupa orice produs care este de curatare/ exfoliere/ infuzie de vitamina C completarea cu Gama Hydrate.

Produsele scune Cosmetice medicale, atestate de 30 ani pe piata, testate atat Dermatologic cat si Oftalmologic. Nu am avut cliente nemultumite, doar uimite de rezultate.

Da, durata sa de viata este mai scurta ca a altor produse cosmetice, dar nu pentru ca se strica, ci pentru ca isi pierde eficienta practic dupa 3 luni, din acest motiv este distribuit in recipiente din sticla mata si nu plastic, este recomandat sa fie utilizat in primele 3 luni de la deschidere si sa nu fie tinut in baie unde sunt schimbari frecvente de temperatura. Cantitatea de 30 ml este special aleasa pentru a fi terminat in maxim 2 luni si jumatate de utilizare zilnica.

Efectul instantameu este cel mai puternic si longevitatea lui scade odata cu trecerea zilelor, din acest motiv se recomanda aplicarea mastii la 3 – 4 zile si inaintea unui eveniment pentru cele mai bune rezultate.

Produsele de la obagi sunt produse cosmetice medicale, ceea ce inseamna ca au o capacitate de curatare mai profunda si mai intensa ca orice alt produs cosmetic de pe piata, din acest motiv pot fi comercializate doar de cate medici sau in clinici medicale.

Va recomand sa incepeti cu Polish Mask urmat de Daily Hydro Drops. Impreuna va pot schimba pur si simplu textura si aspectul tenului.

Va recomand CLENZIderm folosit in fiecare dimneata, Serul Daily Hydro Drops si Polish Mask de 3 ori pe saptamana, folosite impreuna vor avea longevitate de nimim 4 – 5 luni.

Serul nostru este 100% bio ceea ce inseamna ca va fi imediat integrat in ten si toate vitaminele vor fi absorbite, mai mult are pudra de bambus care are efect antisebun si va matifia complet tenul ceea ce face facila aplicarea si mentinerea fondului de ten, asta daca o sa considerati ca mai aveti nevoie de fond de ten, deoarece serul in sine ofera o usoara luminozitate datorita pudrei de sidef.

Cu siguranta, ramane destula substanta dupa scoaterea mastii din plic, daca o impaturiti si o bagati la loc si inchideti pliculetul cat mai etans, puteti sa o mai folositi odata peste 2 – 3 zile si va avea acelasi efect.